Моите интереси

Голяма моя страст и хоби е изготвянето на органична бяла козметика за лице, основно кремообразни тестури и серуми против стареене. Изработвам ги предимно за себе си и близките, но с удоволствие бих изпълнила поръчка и за Вас.

Пазарът днес е залят от предложения за иновативна бяла козметика, която има ефекта на естетична корекция, за което се използват всякакви маркетингови стратегии за убеждение и агресивна реклама.

Като хомеопат смятам, че всяка жена заслужава свой крем, изготвен според индивидуалните потребности на нейната кожа и няма готова универсална комбинация от съставки, която да е унифицирана за всяка кожа, както и да се прилага по всяко време. Не е препоръчително да се ползва дълго време един и същ крем, с еднакви активни съставки. Още по-малко пък продукт с трайност 3-5 години, където по-сложната част от състава му е консервиращата и тестурираща система (с използването на меко казано вредни съставки).

Кремовете ми са живи, защото са ръчно и прясно изготвени, без автоматизация и готови бази, спрямо потребността и възрастта на кожата. За направата им използвам повече от 30 съставки и те се превръщат в богати активи и антиоксиданти за защита и регенерация на кожата в дълбочина. 90% от вложените съставки са био сертифицирани от Ecocert – това са активни екстракти от растения, извлеци, масла и хидролати, минерали и витамини, голяма част от тях внос от Франция.

Съхранявам ги в тъмни, стъклени буркани и не използвам метал и пластмаса за приготвянето им. За възраст 30+, влагам допълнително и пептиди ( внесени от Русия и Америка), разтворени в органик нискомолекулна хиалуронова киселина, които имат мощно стягащо и подмладяващо действие /ботокс ефект/.

Можете да поръчате своя крем на изключително приемлива за качеството си цена (от 40 - 50 лв.), в зависимост от вложените съставки за 50 мл. Повече информация вижте тук.


Ръчно изготвена био козметика